Ξενοδοχείο Τζένη - Ξενοδοχείο Καλογερόπουλος


Ξενοδοχεία Καιάφας

Ζαχάρω - Ηλεία

English Greek

Καιάφας Ξενοδοχεία - Ηλεία Πελοπόννησος


Η Πελοπόννησος είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, με σύγχρονες πόλεις και γραφικά χωριά, που διατηρούν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής αλλά συμβαδίζουν με την σύγχρονη τεχνολογία και απολαβές. Είναι ένα μέρος γεμάτο ιστορία,και οι αρχαιολογικοί χώροι που βρίσκονται εδώ είναι από τους σημαντικότερους της Ελλάδας, μάρτυρες του σπουδαίου ρόλου που έπαιξε η Πελοπόννησος στην ιστορία της Ελλάδας από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα.

Kaiafas Hotels - Ilia

Τα επιβλητικά βουνά της, οι χρυσαφένιες αμμουδιές και η πανέμορφη φύση συνθέτουν ένα μαγευτικό σύνολο από τοπία και συγκινήσεις, που θα τα ανακαλύψετε κάνοντας τις διακοπές σας όποια στιγμή του χρόνου επιθυμείτε.

Ο νομός Ηλείας βρίσκεται στην δυτική πλευρά της Πελοποννήσου και είναι από τους πιο σημαντικούς νομούς της. Εκτός του ότι είναι ένα πανέμορφο μέρος, είναι επίσης το μέρος που βρίσκεται η Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων και της Ολυμπιακής ιδέας.

Όταν βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο νιώθεις ότι ο χρόνος σταμάτησε και περιδιαβαίνοντας ανάμεσα στις αρχαίες κολώνες και τους ναούς, ταξιδεύεις χιλιάδες χρόνια πίσω στις στιγμές της δόξας και του μεγαλείου.

Η Ηλεία είναι από τις πιο εύφορες περιοχές της Πελοποννήσου και η καταπράσινη φύση, την αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη, φτάνοντας μέχρι τα γαλάζια νερά της θάλασσας. Κατά μήκος των ακτών βρίσκονται διάσπαρτα παραθαλάσσια χωριά με υπέροχες παραλίες, όπου θα απολαύσετε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, με καλό φαγητό σε ατμόσφαιρα φιλοξενίας και ζεστασιάς.

Ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Πελοποννήσου είναι η Ηλεία, με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι μέρος όπου κυριαρχεί ηρεμία και γαλήνη και με τα πολλά αξιοθέατα της προσφέρει εναλλακτικές λύσεις για διασκέδαση και ασχολία. Στην επικράτεια της Ηλείας ανήκει και η φημισμένη λίμνη Καϊάφα, ένας δημοφιλής προορισμός για «ιαματικές διακοπές» και όχι μόνο, αφού το τοπίο εδώ είναι πραγματικά μαγικό και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την φυσική ομορφιά και το φιλικό περιβάλλον που είναι μοναδικά στην Ελλάδα.

Η λίμνη Καϊάφα είναι φημισμένη για τις ιαματικές πηγές της και τα θεραπευτικά λουτρά της. Χιλιάδες επισκέπτες απολαμβάνουν ιαματικές διακοπές σε έναν παράδεισο φυσικής ομορφιάς, συνδυάζοντας το "τερπνόν μετά του ωφελίμου". Στο γραφικό χωριό Ξηροχώρι, της λίμνης Καϊάφα, κοντά στην Ζαχάρω, θα βρείτε τα τρία ξενοδοχεία μας, στα οποία σας προσφέρουμε άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Από εδώ μπορείτε να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή και να γνωρίσετε την αρχαία Ολυμπία που απέχει 20 χμ. το φαράγγι της Νέδας που απέχει 45 χμ. τον αρχαίο ναό του Επικούρειου Απόλλωνα που απέχει 40 χμ. και την αρχαία Σάμη που απέχει μόλις 3 χμ. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε το ορεινό χωριό Σμέρνα, που βρίσκεται σε απόσταση 20 χμ. από τα ξενοδοχεία μας.

Τα ξενοδοχεία μας λειτουργούν από Απρίλιο μέχρι Νοέμβριο και σας περιμένουμε με χαρά να σας προσφέρουμε στιγμές ζεστασιάς και φιλοξενίας. Διακοπές σημαίνει ηρεμία και χαλάρωση, και εδώ στην λίμνη Καϊάφα όλα συντελούν στο να απολαύσετε ξένοιαστες διακοπές, μακριά από το άγχος της πόλης.


Ξενοδοχεία Καιάφας

Find a great selection of comfortable accommodation in a beautiful location in Zacharo


Ζαχάρω - Ηλεία Πελοπόννησος